the best

Pevač Bil Kaulic na operaciji

Iako smo se nadali da će posle šest neodržanih koncerata u centralnoj Evropi grupa „Tokio hotel“ nastaviti turneju koncertom u Rimu zakazanim za sinoć to se, na žalost njihovih mnogobrojnih obožavalaca, nije desilo. Sinoćni rimski, kao i subotnji u Beogradskoj areni je otkazan. Koncerta grupe „Tokio hotel“ najavljenog za 29. mart neće biti zbog bolesti pevača Bila Kaulica.

Menadžer evropske turneje grupe, Aleks Rihter, saopštio je da je organizatorima da će Bil Kaulic, biti podvrgnut operaciji glasnih žica.

Sa druge strane nemački tabloid Bild piše da se zdravstveno stanje osamnaestogodišnjeg Kaulica pogoršalo, a da su na osnovu detaljnijih medicinski pregleda utvrdili da je stanje za koje se verovalo da je upala grla daleko ozbiljnija stvar.

– Kada je krajem prošle nedelje doneta odluka da se Bil uputi na ispitivanje niko nije verovalo da će se otkriti da promuklost koje sprečava ozdravljenje nije nimalo naivna- rekao je jedan od menadžera benda Dejvid Jost nemačkom dnevnom listu Bild. Prema njegovim rečima mlađani Bil će već ove nedelje morati da pretrpi operaciju ciste na glasnim žicama.

Prema Bildu posle hirurške intervencije Kaulicu će trebati najmanje nekoliko nedelja oporavka kako ne bi došlo do trajnog oštećenja glasa, kao i to da se menadžment grupa nada da će armija fanova nemačkog tinejdžerskog benda razumeti da je za sve njih Bilovo zdravlje na prvom mestu.Tek da domaćim ljubiteljima mladih nemačkih muzičkih nada ne bude žao cela evropska turneja benda nazvana „1.000 hotela“ je otkazana, a ukoliko dođe do ponovnog zakazivanja turneje, nema sumnje da će i Beograd ponovo biti uvršten u raspored koncerata grupe „Tokio hotel“.

leckyy
ja sam lejla i dobro dosli

5 komentara

  1. hahaha…vidi ti lejle otkad ona slusa *TOKIO HOTEL*jao…jao…nezna nijedne pjesme od njih…kako se lejla znas brukat…bolje ti je da izbrises blog…
    jerr…tamo slusas hanku i halida…pozdrav svima…kiss

Komentariši